Pàgines

dijous, 13 de juny del 2013

Baixar vídeos de programes de TV amb MiroAquesta entrada li semblarà una bestiesa a qualsevol que hagi invertit més de 5 minuts en investigar com baixar vídeos de programes de televisió a l'ordinador, però jo no m'hi havia dedicat mai i potser a algú li serà d'utilitat.

Recordo ja fa temps haver vist aquest blog on s'explicava com programar la gravació de programes de ràdio a GNU/Linux, però no m'havia posat mai amb temes de televisió. Però la qüestió és que al 75% dels habitants de casa sembla suposar-los un problema perdre's algun capítol de La Riera, i per això avui m'he posat a buscar una solució que resultés fàcil i còmoda. La veritat és que anava força despistat, ja que he passat per gnulinux.cat, el Racó Català i alguns altres, sense acabar d'aclarir-me, fins que aquest post de LifeHacker m'ha portat pel bon camí. Buscant al synaptic algun programa dels anomenats als comentaris m'he topat amb Miro, un programa de codi obert i multiplataforma que de seguida m'ha servit com a solució: tan fàcil com anar a Barra lateral - Afegeix un podcast i enganxar-hi l'adreça RSS de la sèrie en qüestió. A partir d'aquí, només ha calgut tocar algunes opcions de configuració (carpeta on desar els vídeos, espai de disc màxim a utilitzar, etc.) i a córrer (o més ben dit, instal·lar el programa al portàtil de la principal interessada, amb l'opció que s'executi a l'arrencada i a mirar :-) Ves que no m'aficioni jo ara a baixar-me vídeos i mirar-me'ls!

2 comentaris:

Jordi Borràs ha dit...

Ei. I si no, al 3xl repeteixen l'episodi al vespre, després de bola de drac

Tomàs Mallafré ha dit...

Sí, i al 33 també ho repeteixen; al final no ho farà servir ningú, però mira, em feia gràcia saber com anava. I de fet, ara miraré de subscriure'm al Sense ficció i al 30 minuts -el Singulars ja el tinc :-) -