Pàgines

dissabte, 15 de gener del 2011

Una altra enquesta d'"El País"

Em sembla que en aquest país -vull dir el nostre, és clar, i no pas el del diari del títol d'aquesta entrada- hi ha massa gent més pendent del què diran a Madrid que no pas de posar el seu granet de sorra per a avançar cap a la independència, cosa que sí que ens solucionaria molts problemes, independentment dels brams d'ase que puguin venir de ponent.
Tot això ho dic perquè em sembla molt bé que hi hagi autèntics exèrcits de catalanets enviant missatges de correu electrònic a tort i a dret convidant a participar a enquestes de diaris més o menys cavernícoles, però és evident que això no serveix per a res.
Potser rebre aquests missatges és fins a cert punt inevitable, igual que rebre hoaxes o power point's de 6 MB amb felicitacions de Nadal absolutament infumables, però al menys jo, amb les respostes predefinides de gmail, miro de fer que qui m'envia segons què, s'aturi un segon a pensar si realment cal seguir fent-ho.
Per això, quan he vist al twitter que els amics d'"El País" s'han tret una nova enquesta de la màniga, m'he posat ràpidament a preparar una nova resposta automàtica, abans no em comencin a arribar missatges de gent més preocupada pel resultat d'una enquesta forana que no pas de com van les coses a casa nostra:

Hola,

sembla que el meu programa de correu ha detectat que m'envieu un enllaç a una enquesta del diari espanyol "El País".
Normalment no entro a les pàgines web dels diaris espanyols, i encara menys responc a les seves enquestes.
Gràcies per la possible invitació a participar-hi que m'esteu fent, però m'interessa ben poc el que pensin els lectors d'aquest diari d'un país que no només no és el meu, sinó que va contra el meu.

Molt atentament...

2 comentaris:

Blog personal del Pere Borràs ha dit...

Tomàs, com va tot?
Avui, després de rebre en vàries ocasions correus demanant-me que voti a l'enquesta del "País", m'he pres la llibertat d'utilitzar la teva resposta automàtica.
Salut
Pere Borràs

Tomàs Mallafré ha dit...

Doncs jo content que la facis servir.
Salut!