Pàgines

dilluns, 6 de gener del 2014

Fallout ROM, @papapeps i GNU/Linux

Fa uns dies que vaig canviar la ROM al meu vetust Desire S. Feia molts mesos que hi gastava Reaper basada en Cyanogen, més que res per la seva velocitat explosiva, tot i que també per seu reduït consum de bateria. Però la vena tastaolletes em va fer buscar i trobar una altra ROM del mateix desenvolupador: Fallout. Tota una troballa (antiga, ho sé), que tot i no tenir la mateixa velocitat, té algunes millores, com per exemple a la càmera de fotos. Una de les moltes millores a l'aplicació és la que consisteix en poder fer una ràfega de fotos mantenint el disparador premut, per a després escollir quina o quines de les fotos preses conservar.

Però un efecte que vaig observar que tenia el fer fotos així és que anaven a parar a una carpeta a dins de /DCIM/100/BURST, i ni la pròpia aplicació Galeria de la ROM ni Copy miraven a aquesta profunditat de carpetes (QuickPic sí que ho fa)

-falca publicitària-

Copy és una aplicació similar al conegudíssim Dropbox però amb més capacitat gratuïta; si us doneu d'alta amb aquest enllaç gaudireu de 20 GB d'entrada i en guanyareu 5 més per cada usuari que es doni d'alta a través vostre. Igual que el Dropbox, té versió per a mòbil i es pot configurar per a pujar automàticament les fotos, triant, si es vol, que només ho faci quan el mòbil s'ha connectat per wifi.

-/falca publicitària-

Doncs bé, resulta que justament avui el gran @papapeps ha fet un RT de la Linux Foundation parlant de find, i el meu petit caparró ha pensat: per què no fas un invent amb find, el poses a GScript i fas un accés directe per a moure les fotos que vagin a una d'aquestes subcarpetes una carpeta més amunt? Dit i fet:

Al moment d'executar l'script, ja he vist que Copy estava pujant les fotos al núvol, i ja es veuen a la galeria.

No és fantàstic GNU/Linux? Si no l'heu tastat mai, perquè no us feu un regal de Reis i comenceu avui?