Pàgines

dimarts, 16 de desembre del 2008

Miquel Iceta: ruc!

"Si es donés el cas, que no desitgem en absolut, que no s´arribés a un acord; si s´evidenciés que el Govern d´Espanya no tingués voluntat de complir l´Estatut, les relacions entre el PSC i el PSOE no tornarien a ser com abans"

Us ho diré en espanyol, que per vosaltres deu ser una llengua més important que no pas el català, i segurament per això normalment el feu servir per pronunciar la C de les vostres sigles (que, per una altra banda, deu fer temps que heu oblidat què vol dir):



M'agradaria insultar-vos, però només us puc descriure, amb alguns qualificatius que podeu fer extensius a la resta de personatgets del vostre partit: inútil, traïdor, analfabet i botifler!

1 comentari:

David ha dit...

Totalment d'acord amb tu. El PSC té la mentalitat de l'esclau que ha interioritzat tant la seva condició que no ambiciona alliberar-se, sino únicament fer allò que més complagui el seu senyor. A l'hora de defensar els interessos dels seus votants són uns complets inútils. No només més inútils que els partits sense dependències de Madrid, sino molt més inútils que els socialistes extremenys o andalusos.
Voler fer creure que votant uns pressupostos dels que es discrepa es serveix Catalunya, no només és un exercici d'absoluta incoherència sino de tractar-nos d'idiotes (condició aquesta, la d'idiota, que electoralment els és útil, ja que amb ella fa més forat la seva demagògia, escampada pels molts mitjans que controlen).