Pàgines

divendres, 26 de desembre del 2008

ASUS EEE 900 HD

Aquest Nadal algun personage misteriós -no sé si el Tió, el Pare Noel o el Tomàs Molina de Polònia- van fer aparéixer a casa tot un ASUS EEE 900 HD.
Ja sé que per la xarxa hi deu haver 10,000 reportatges fotogràfics de l'obertura de la capsa i segur que amb millor qualitat, però mira, a mi em feia gràcia fer el meu.
Aquest model portava un ruindows ixpé, i per tant es feia imprescindible ja no dic eliminar-lo -jo de moment li he deixat una partició de 8 GB, un 5% del total del disc, tot i que no descarto eliminar-lo més endavant- però sí com a mínim posar-hi algun sistema operatiu seriós, com per exemple un Ubuntu, ja sigui una distribució "normal" o alguna d'adaptada, com les d'ubuntu-eee (tenen el servidor caigut?) o eeebuntu.
Després sempre es pot passar pels fòrums (http://forum.eeeuser.com/index.php i http://forum.eeebuntu.org/index.php i donar una mirada a tot el que es pot millorar.
Per exemple, jo hi vaig posar el kernel d'array.org, i estic seguint aquest fil per veure quan arriba la solució per a desactivar el wifi per a aquest model i també per a desactivar el touchpad quan estic escrivint.