Pàgines

dimecres, 2 de juliol del 2008

Domini propi a blogger

Bé, primer que res cal dir que l'ajuda de blogger és prou clara, però quan vaig anar al tauler de control del registrador, ja no ho vaig veure tan clar, perquè no hi havia res que s'assemblés a "CNAME".
Llavors vaig preguntar al pare google totpoderós que, entre d'altres llocs, em va portar fins a can spamloco.net.

Afortunadament em vaig donar d'alta al servei gratuït d'editdns.net i al cap d'una estona, el domini ja s'estava propagant.
Tot i això, hi havia una cosa de la qual no acabava de treure l'entrellat: el domini s'estava propagant i funcionava amb www -tal com ho havia donat d'alta a can editdns.net-, però no sense. Seguint un enllaç del mateix post d'spamloco.net, vaig fer cap a Palerías y tovas, que em va acabar de confondre, perquè no m'havia adonat que allí ho tenien justament a l'inrevés (perquè ho havien donat d'alta sense www).
Resumint; un cop registrat a editdns.net, vaig donar d'alta el domini i vaig fer l'alta del record CNAME (amb www), i un cop aclarit el tema del redireccionament, vaig fer que el domini sense www redireccionés cap al que sí que ho tenia des d'"URL Forward". Finalment, la configuració va quedar així:Els dos registres de tipus A corresponen al redireccionament des del domini sense www (les dues ip's que hi figuren són d'editdns i s'activen automàticament al donar d'alta el redireccionament), i els de tipus MX corresponen al correu (que vaig activar amb "E-Mail Forward" i que permeten rebre correu enviat a elquesigui@domini a qualsevol altre compte.

Cal dir que l'avís que fan a Palerías y tovas de la penalització que pot fer google si interpreta que són pàgines duplicades no m'importa, per la naturalesa de la pàgina del domini.