Pàgines

dijous, 19 de maig del 2016

Per què el Barça no hauria de jugar aquesta final?

Com ja sabrà tothom a aquestes alçades, el govern espanyol prohibirà l'entrada d'estelades al públic assistent a la final de la Copa del Rei de futbol que té prevista de jugar el Barça aquest diumenge.

Des d'aquest humil blog, m'afegeixo a les moltes veus que ja ahir mateix van començar a demanar que el Barça no jugui aquesta final si es manté la prohibició. I aquests en són els meus motius:

-Per dignitat, que de la mateixa manera que la caritat, hauria de començar per un mateix. Si el Barça es vol fer respectar no ha de jugar aquest partit. I que en prenguin nota els impresentables de la UEFA.

-Perquè és intolerable. Ja sabem de quin peu calcen el govern espanyol i la seva "democràcia". Arriba un moment en el qual cal dir prou, i aquest moment ha arribat. Al Barça ja li va assassinar un President el govern espanyol de torn. Cal seguir aguantant més humiliacions?

-Perquè el Barça és més que un club, o com a mínim així ho seguim pensant molts catalans, tot i els impresentables directius que han decidit triar en massa ocasions els seus socis; responsables, entre d'altres, de canviar la samarreta d'Unicef per una que fa publicitat d'una dictadura. Si encara és cert que el Barça és més que un club, ara és el moment de demostrar-ho.

-Els herois no han de ser els aficionats anònims, jugant-se-la per entrar estelades amagades o amb qualsevol solució imaginativa, arriscant-se a ser atonyinats per la policia espanyola, com ja ha passat altres cops. És al club a qui pertoca prendre la decisió que cal en aquest moment.

-Perquè això ho ha de veure el món sencer. A Europa ja comencen a veure quin és el tarannà del govern espanyol. Ara és el moment que tothom se n'adoni.

-Perquè Espanya és com l'escorpí de la faula: ens tornarà a picar sempre que en tingui ocasió, o sigui que no cal que li donem més oportunitats.

-Perquè no serveix per a res indignar-se molt i fer comunicats tal com va fer el Barça ahir mateix: de què es pensen que servirà, davant d'un govern que segueix subvencionant la Fundación Francisco Franco i que just el dia abans, permetrà una marxa nazi?

-Perquè ja n'hi ha prou que els clatellots vinguin sempre de la mateixa banda. La millor defensa és un bon atac, al futbol, a la política i a tot arreu. Que n'aprenguin!

Aquestes són les meves atabalades idees per les quals el Barça no hauria de jugar aquest partit. Voleu afegir les vostres als comentaris?

1 comentari:

Zel ha dit...

Crec que la solució es encara mes fàcil...

Si el Barça te un sentiment "nacionalista Catala", no deuria de fer aquesta competició, així de fàcil i provablement tampoc la lliga.

El que passa es que es millor tindre els ingressos d'una competició encara que traguem com uns pu*** per tal de aconseguir el que ens interessa... LA PASTA

Es el mateix cas que el Sr.Pique, si tant "nacionalista Catala" es considera i es sent... NO VAGIS A LA SELECCIÓ... o es que quan esta en la selecció es canvia la "ment" i ja no te problemes de "consciencia"... Bah!!

El que passa es que el Sr.Pique no pot permetre que la seua carrera es veja perjudicada per no acudir a un mundial, per exemple... En definitiva... PASTA

TOT ES EL MATEIX...

Hem arribat a una situacio de les il·lògiques... com el que no vol inmigracio però si que li agrada vorer a les estrangeres en els prostíbuls

No val agafar nomes el que interessa de les situacions i les coses, si volem ser "independents", comencem per deixar de utilitzar el que no volem.