Pàgines

diumenge, 18 de maig del 2014

BEEP

Ja diuen que no es pot dir mai d'aquesta aigua no en beuré (ni aquest capellà no és mon pare)

I ara resulta que, després de 7 anys utilitzant i explicant les bondats de GNU/Linux, em dedicaré a vendre Windows en una franquícia BEEP. Però la vida ja les té aquestes coses, i tampoc crec que sigui cap gran contradicció. Segur que no sóc el primer linuxer que es dedica a vendre Windows, Mac o el que sigui per a guanyar-se la vida, i com que mes filles tenen el mal costum de voler menjar cada dia (i diverses vegades, ohu!)... I no recordo haver dit mai que no en volgués saber res més del Windows, per tant...

De fet, en part em dedicaré -ara, professionalment- a una cosa que ja havia fet molts cops per a amics i coneguts, que per algun estrany motiu pensaven que jo hi entenia i em demanaven ajuda amb les seves andròmines, i evidentment això inclourà la instal·lació d'alguna distribució Linux per a tothom qui ho vulgui.

Sé perfectament el dur que pot arribar a ser tractar amb el públic -ho he fet 10 anys- però mira, de vegades també és dur haver de tractar amb segons quins caps (a alguns dels que he hagut de patir, no els voldria com a treballadors ni de franc), o amb segons quins companys que no escolten, i capaços de fer coses tan curioses com imprimir un document PDF, escanejar-lo i enviar-ne la imatge digitalitzada per correu electrònic (sí, això m'ha passat moltíssimes vegades)

Doncs res, si em voleu venir a veure, fer petar la xerrada o fins i tot us puc ajudar amb el que sigui, estaré encantat d'atendre-us a la botiga a partir del mes de juliol; us hi espero!