Pàgines

diumenge, 20 de maig del 2012

Liebster Blog

Avui he tingut l'agradable sorpresa de rebre aquest premi per part del senyor El Bixo. Enfeinat com estava per casa, havia anat rumiant a qui podria concedir jo aquest premi. Un dels cinc que havia pensat havia estat el mateix blog d'aquest anònim senyor, a qui cada cop més persones tenim la sort de conèixer virtualment. No sabeu la sort que tenim de tenir algú amb la seva capacitat intel·lectual entre els independentistes d'esquerra, per no parlar de l'àcid humor que destil·len molts dels seus tuits o de com pot acabar ràpidament amb els arguments, la paciència i el saber estar -suposant que mai n'haguessin tingut- d'alguns borderlines del nacionalisme espanyol que volten per twitter.

Però de seguida m'he adonat que sembla haver-hi una regla -escrita o no- que diu que no es pot tornar el premi a qui l'ha concedit, o sigui que n'hauré de buscar un més per a completar els cinc que em toca nominar.

Doncs res, aquí hi ha la meva tria. Potser en un altre moment me n'haurien sortit uns altres, però ara m'han sortit aquests:

Víctor Alexandre Imprescindible llegir algú tan lúcid i que no es deixa entabanar per l'autonomisme disfressat ni l'espanyolisme subliminal d'alguns mitjans.
Josep Sanchez, Sisco Garcia, Giorgio Grappa Aquests tres van junts perquè sense el primer no sé si hauria conegut els altres dos. Papapeps fa màgia amb AWK i altres coses, i és una de les persones amb més bon humor que conec; Sisco i Giorgio són professors i tecnoevangelistes del programari lliure, i ho expliquen als seus blogs, entre d'altres interessants entrades.
Gabriel Bibiloni Per què no dir-li cava a allò que sempre havíem anomenat xampany, per què cal dir tuitar i no tuitejar i molt més.

El que m'ha semblat entendre que cal fer per seguir la cadena:

-Copiar el logo del premi i enllaçar el blog de qui ens ha premiat (em sembla entendre que això vol dir que la imatge ha de ser l'enllaç a aquell blog, tot i que no ho he vist així en cap):


-Nominar cinc blogs i fer-los saber que han rebut el premi
-Demanar-los que redistribueixin el premi sota amenaça de ser torturats amb una gota malaia cada cop que a RAC1 diguin "la última", 'la oposició" o "l'universitat"

Això és tot; jo ara us he de deixar que vaig a buscar com es fa per cobrar l'import del premi.