Pàgines

dimarts, 11 d’agost del 2009

HTC G1 amb android: primeres impressions

Doncs han sigut molt bones.

Primer que res, he de dir que mentre jo seguia fent funcionar la meva vetusta HTC Universal amb l'stylus, veia amb cert recel la febre de les HTC Touch, iPhone's i similars, però ara que he tastat el funcionament a base de dits, no tornaria enrere per res del món.

Després, el més notable ha sigut el tema de la velocitat. Acostumat a la lentitud del Windows Mobile 5, la millora ha sigut espectacular, molt més que el dia que vaig tornar a tocar una Dell Axim X30 amb Windows Mobile 2003.

Però si hagués de dir què és el més impressionant del món android tot i ser relativament nou, segurament hauria de parlar de la quantitat gairebé il·limitada d'aplicacions que s'hi poden trobar. Des d'autèntiques joies com SkyMap, tota mena d'utilitats per a monitorització de l'estat de la bateria, gestió de perfils del mòbil, switcher's, etc. fins a programes de navegació com AndNav i AndNav2, passant per les imprescindibles com APNdroid, hi ha tot un univers inabastable d'aplicacions per a triar i remenar fins que trobem allò que realment ens fa falta.

Més... ▼