Pàgines

diumenge, 10 de maig del 2009

Gràcies, Oreja

Jo sempre havia sigut molt pessimista pel que fa a la independència del país, o com a mínim era una cosa que veia molt llunyana.
Tot i que darrerament aquest pensament va canviant, per un altre que em fa pensar que la independència caurà com a fruita madura més aviat del que molta gent espera, el que no canvia és que segueixo creient que encara som el poble més ruc del món, i que després de l'espoliació, els insults i maltractaments que vénen de ponent, encara ens fem perdonar el ser catalans, seguim buscant la fórmula màgica de l'encaix i demanem amb la màxima educació possible que ens maltractin una miqueta menys. Una altra cosa que tinc molt clara és que el problema el tenim aquí i no allà, i tant me fot el que diguin o deixin de dir, i que facin manifiestos por la lengua común o el que els roti. Precisament per això, ara no m'esquinçaré les vestidures per les declaracions de l'orellut de l'Oreja, ans al contrari li dono les gràcies efusivament; declaracions com aquesta sempre ajuden a despertar algun catalanet zombi i que, com en una Matrix qualsevol, s'adoni de com és la crua realitat.
Al final haurem de donar les gràcies als espanyols per ser una miqueta més imbècils que nosaltres, i en comptes de fer veure que ens estimen mentre ens van fotent els calers, dir les coses tal com les pensen.