Pàgines

dimecres, 12 de març del 2008

Perfils a Firefox

Un dels avantatges d'utilitzar un sistema operatiu i un navegador mínimament seriosos és que gairebé qualsevol petit problema té solució fàcil i ràpida.
Feia uns quans dies que el Firefox se'm quedava congelat en entrar a un lloc determinat. Jo em pensava que era culpa d'aquest lloc fins que se'm va acudir d'entrar-hi mitjançant el Firefox amb un perfil nou de trinca i va funcionar. La solució era fàcil: funcionar des d'ara en endavant amb el nou perfil.

Però no volia perdre totes les meves personalitzacions (com per exemple, que el cursor canviï de forma quan l'enllaç on sóc porta una etiqueta per obrir-se en una finestra -en el meu cas pestanya- nova o executarà un javascript*), extensions (tab mix plus, etc.) ni preferits.
Afortunadament fa temps que utilitzo FEBE. Com era d'esperar, restaurant el perfil complet es reproduia el problema, però fent un backup selectiu i restaurant tot el contingut ha funcionat a la primera.* Tan fàcil com posar això dins de userContent.css:

/* Change cursor for links that open in new window */

:link[target="_blank"], :visited[target="_blank"],

:link[target="_new"], :visited[target="_new"] {

cursor: crosshair;

}/* Change cursor for JavaScript links */

a[href^="javascript:"] {

cursor: move;

}


Actualització 28/05/2020: fa unes quantes versions de Firefox que aquest fitxer ja no es fa servir, però es pot aconseguir el mateix efecte mitjançant l'extensió Custom Style Script.